2019. 05. 02.

Ilyen formás popsikra felizgulsz, és van megfelelő potenciád?

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen a nő egymás után pusztán csak a behatolástól, hanem az, hogy mindkét ember pozitív élménnyel gazdagodjon, amiben nemcsak testileg, hanem lelkileg is kiteljesedhetnek. Ilyen formás popsikra felizgulsz, és van megfelelő potenciád?
Ilyen szexi csajokra, és szuper formás nagy mellekre felizgulsz? Van megfelelő erekciód? Tudnál akár órákat dugni kemény farokkal? Van egész éjszakára potenciád megy a szex rendesen? (Ha a szép női mellekre, vagy nagy cickre izgulsz be akkor kattints ide!) Ha nem megy úgy a szex ahogy kéne, akkor:

 👉 POTENCIANÖVELŐ RENDELÉS itt a potencianövelő shopban országos szállítással!
 👉 POTENCIANÖVELŐ VÁSÁRLÁS itt: 1052 Bp. Károly krt 14. félemelet. Nyitva minden nap! A szexshop blogban potencianövelő hírek és cikkek itt olvashatók.

 

Remélhetőleg nem vagy impotens. Az impotencia kezelendő, főleg ha testi okai vannak. Ne aggódj, manapság 96 %-ban lelki, és a stresszel kapcsolatos okai vannak, a puha hímvesszőnek amit a legjobb potencianövelő szerek segítenek.



Ha úgy érzed, hogy gondod van a libidóddal, lecsökkent a szexuális vágyad, nem érzed már azt a lendületességet, mint fiatalabb korodban, vagy csak egyszerűen potenciádat legyűri a mindennapi stressz? Akkor most jól figyelj, mert itt a megoldás! Próbáld ki a termékeinket, és nem lesz kielégületlen a partnered, és neked is rendben lesz a potenciád.

Válassz potencianövelő kapszulát itt vásárolhatsz, rendelhetsz. El­árul­ták a nők, mi a leg­fon­to­sabb szá­mukra a férfi hím­tag­ban! Szex közben a lágy pénisz egyet jelent a kudarccal.

A férfinak szex közben harcra készen kell állnia, és ha nem megy sok esetben önmagában garantálja a sikertelenséget, ráadásul akkor is kudarcot élhet meg a férfi, ha a nő nem élvez el pusztán a behatolástól. Nemcsak a pornóban, hanem a való életben is akkor van vége a szexnek, ha a férfinél bekövetkezik a magömlés. De nem mindig, ritka az olyan kulturált szerető, aki mind az előjátékra, mint az utójátékra örömmel szán időt.



Tény, hogy a puha pénisz nem ellenség, hanem része is lehet a szexuális életnek, de azt inkább hagyjuk. A félmerev behatolást ritkán ajánlott alkalmazni. Elképzelhető, hogy az intim ölelkezésben, beszélgetésben anélkül, hogy cél lenne, mégis újabb merevedés segíti a további mókázást, de lehet, hogy a merevedés elmarad, és a férfi lelkében, agyában is elindul a vágy: ha máshogyan nem, akkor szívesen nézi partnerét és simogatja, csókolja.

Létezik olyan lehetőség is, hogy félmerev behatolás, de ezt csak bizonyos feltételekkel ajánlatos próbálgatni: vigyázva, hiszen a pénisz hozzászokhat ehhez is, ami nem cél természetesen. A félmerev behatolásnál fontos, hogy a nő már nagyon felizgult állapotban legyen, kellő lubrikáció mellett a megfelelő testhelyzetben (férfi felül) próbálkozzunk, a férfi a saját kezével bevezetheti a félmerev péniszt a nő testébe. Ujjaival ott tartva, a csiklót is simogatva folytatható a szerelmeskedés, és ebben a szituációban a merevedés rendszerint erősödik picit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése