2015. 09. 06.

A Szexpláza szexshop kellékeket használják a pornósok is


A legtöbb ember levetkőzte az álprűdséget, szemrebbenés nélkül leveszik a polcról a műpéniszt, ahogy az élelmiszerboltban a kenyeret. Miként az autóiparban, a szexpiacon is állandóan jönnek ki újdonságokkal a gyártók. Állítólag a NASA, az amerikai űrhajózási hivatal fejlesztette ki azt az anyagot, mely tapintásában teljesen megegyező az igazi férfiszerszámmal. Karvastagságú férfi műpénisz is kapható, a hossza alapján majdnem jó lenne görbebotnak. Veszik, viszik, ahogyan a zömében elemes vibrátorokat is szín, anyag szerint. Olyan méretű és csomagolású vibrátort is árusítanak, mely a női táskában jól megfér a rúzs és a parfüm mellett. Vannak külön csiklóizgatók, már tízprogramosat is árulnak.- Vibrátorok (Vibrátor fajták: Exkluzív vibrátorok - G-pontos vibrátorok - Letapasztható vibrátorokRúdvibrátorok - Realisztikus vibrátorok - Speciális tudású vibrátorok - Zselés vibrátorok, szilikonos vibrátorok)
- Csiklóizgatók (Csiklóizgató fajták: Csiklóizgatók - PillangókSzex tojások) - Anális eszközök (Anál szexeszközök: Anál golyók - Anális eszközök vibrátor nélkül - Anális eszközök vibrátorralProsztataizgatók)
- Dildók (Dildó típusok: Exkluzív dildók - Kétvégű dildók - Realisztikus dildók) Felcsatolható eszközök- Gésagolyók- Intimkészletek
- Maszturbátorok (Maszturbáló eszközök: Vibrátor nélküli masztrubátorok - Vibrátoros maszturbátorok)
- Péniszgyűrűk, mandzsetták (Péniszrevalók: Hosszabbítók - Mandzsetták - Péniszgyűrűk) - Potencianövelők
- S/M termékek (Szadó-mazó eszközök: BilincsekEgyéb SM kellékek - Kötözők - Maszkok - MellcsipeszekPaskolók) - Segédeszközök- Sikosítók- Szexbabák
- Szexi fehérneműk (Cicaruhák - Szexi harisnyák - Szexi ruha kiegészítők - Szexi jelmezek - Szexi ruhák) - Szexpatika (Óvszerek - Intim higiénia - Krémek, spraykParfümök)
- Ajándék tárgyak (Játékok társasjátékok - Vicces ajándékok) - DVD filmek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése