2014. 06. 17.

Intim Center szexshop, Bp. Károly krt. 14.


Intim Center budapesti szexshop, Bp. Károly krt. 14. sz alatti üzletben pornófilm dedikálás volt, és Maya Gold, rendes nevén Aranyosi Mariann kinézett az utcára.
Az oldaluk ezt írja: 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A félemeleten csak az üzlet van. A szexuális segédeszközöket beszerzésére különös gondot fordítunk, választékunk naprakész. A minden témakört átfogó pornófilm választékunkból vásárolhat, kölcsönözhet, kabinban megnézheti. Azt tanácsoljuk, hogy fáradjanak el üzletünkbe, ahol tapasztalt eladóink megmutatják a termékeket, annak formáját, minőségét tapintással érzékelheti.
Videókabinok: 20 db egy és két személyes klimatizált videókabin. DVD és VHS filmek: több mint 10.000 pornófilm minden témában!
Vásárlás, kölcsönzés, csere! Szexuális segédeszközök: az üzletben minden szolidabb és professzinális eszköz megtalálható, ami a világon csak kapható. .: Vibrátorok .: Péniszek .: Felcsatolható eszközök .: Vaginák .: Készletek .: Péniszpumpák .: Babák .: Gésagolyók .: Sikosítók .: Cyber termékek .: Pillangók .: Tágítók .: Szexi ruhák .: Egyéb termékek. A szex webshopban az üzleti választék egy része található. Rendelés esetén az önnek küldött csomag teljesen diszkrét, a feladó a 4 Társ Kft. A termékek raktáron vannak, ezért a megrendelés beérkezése után gyorsan tudjuk postázni, vagy futárral küldeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése